Márton-napi libamell

Nem tudom, melyik a leginkább ketobarát ünnep: a Márton-nap vagy Húsvét. Mindenesetre az előbbit is megültük, ha már elénkbe jött.

Az egyik fő fogás a rozéra sült libamell volt, semmi fakszni, mutatom:

Mellé Zsófi barátnénk készített isteni gyömbéres-majonézes párolt káposztát, és pirítottunk hozzá kelbimbót. Ja igen, és tudtátok, hogy az alkoholok közül a bornak az egyik legalacsonyabb a szénhidráttartalma? Úgyhogy becsúszott egy kis újbor-kóstolás is.

A végeredmény pedig:

Ez pedig a csodálatos töltött libanyak volt: a töltelék miatt, aminek részese volt egy kis tejbe áztatott zsemle is, kevésbé illik a szigorúan vett szénhidrátmentes diétába, de az a kis matéria szinte el is veszett a gazdag májas-gombás masszában, amit körülölelt a ropogósra sült libanyak. Tudjátok, milyen jó érzés másnap arra a gondolatra ébredni, hogy egy fél libanyak még ott vár az emberre a hűtőben?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Follow by Email
Facebook623
Instagram2k