Baconos rózsabimbó

Nem szeretek vágott virágot kapni, merthogy gyorsan elhervad, aztán mivégre. Magam megcáfolandó, ettől a kis bacon szirmú rózsabimbótól odáig voltam, pedig 5 perc múlva már az enyészeté lett 😀

Szóval amikor a pasid meglep egy csokor baconos sajtrózsával, az azért elég csodálatos. Kell hozzá darabonként parenyica sajt, amit kigöngyölsz, egy szelet vékony bacon, amit ráfektetsz a sajtra, majd együtt visszagöngyölöd, fogpiszkáló, amit vízszintesen átszúrva rögzíted a kreálmányt, sütőpapír, működőképes tepsi, amiben 180 fokon sütöd egy 10-15 percet, és kész.

Gyorsan kész van: pipa

Olvadó sajttól betépsz: pipa

A sütőpapírról lecsipegeted az odaégett részt is: pipa

Minimális szénhidráttartalom: pipa

Végezetül következzék még egy rózsabimbó, Darvas Iván előadásában:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.