A blogról

Mit csináljon az ember, ha egyfelől egy traktálós, etetve-szeretős családban nőtt fel, másrészt viszont folyamatos küzelmet folytat az ideális testsúly megszerzéséért? Hát gasztroblogot!

Szofi és Ádám vagyunk, egy hedonista konyhát folytató páros. Ha pedig úgy esett, hogy kissé vissza akarjuk venni a szénhidrát-fogyasztásunkat, hát akkor azt is hedonista módon tesszük. Mert az nem lehet, hogy egy diétás ételből ne lehessen jóízű lakomát kihozni!

Ezen az oldalon olyan recepteket olvashatsz, amik túlnyomórészt alacsony szénhidráttartalmúak, viszont annak is bizonyítékai, hogy egy diétás kaját nem feltétlenül csak a szenvedés köretével és önsajnáltatással nyakonöntve eszünk, hanem lehet gasztroélmény is. Amit akár a szeretteinknek is örömmel tálalunk, mert ők is jóízűen betolják majd.

Az oldalon található receptek másik, kisebb halmaza pedig arra ad magyarázatot, hogy miért is nem olyan hatékony a diétánk ?

Disclaimer: sem orvosok, sem dietetikusok nem vagyunk, így csak az egyénileg kipróbált és bevált receptekről tudunk beszámolni. Ahol fel van tüntetve kalória és szénhidráttartalom, azt vagy más receptekből szedtük, vagy a Myfitnesspal alkalmazás segítségével matekoztuk ki, de inkább irányadónak használhatóak.

Logó eredetije: Designed by Freepik

Follow by Email
Facebook623
Instagram2k